Διαδρομές.

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

almiraman
Η εκκίνηση του αγώνα (Κυριακή) θα δωθεί στις 7:00’ μπροστά στην ακροθαλασσιά του Perigiali (seafood restaurant ). Η διαδρομή της κολύμβησης είναι ρόμβος (1900 μέτρα) με αριστερόστροφη κατεύθυνση (almiraΜΑΝ κόκκινο χρώμα).

almirafast
Η εκκίνηση του αγώνα (Σαββάτο) θα δωθεί στις 15:30’ μπροστά στην ακροθαλασσιά του Perigiali (seafood restaurant ). Η διαδρομή της κολύμβησης είναι ρόμβος (750 μέτρα) με αριστερόστροφη κατεύθυνση (almiraFAST κιτρινό χρώμα).

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

almiraman
Μετά την έξοδο από το νερό κατευθυνόμαστε στην ζώνη αλλαγής όπου την εγκαταλείπουμε φορώντας το κράνος μας και ποδηλατούμε μετά την οριοθέτηση. Η διαδρομή έχει ως εξής: 7,6 χλμ έξοδος, δύο γύροι των 37,4 χλμ και επιστροφή 7,6 χλμ.
Πιο αναλυτικά, ποδηλατούμε ως ότου φτάσουμε στον πρώτο σταθμό υδροδοσίας(7,6 χλμ) Α, από εκεί συνεχίζουμε πάνω στον «δρόμο του Θεού» όπως τον αποκαλούν οι ντόπιοι, για να κάνουμε αναστροφή στον δεύτερο σταθμό υδροδοσίας-τροφοδοσίας Β μετά από 18,7 χλμ, επιστροφή στον πρώτο σταθμό υδροδοσίας Α και επανάληψη του γύρου (Α,Β,Α).
Ακολουθούμε την διαδρομή της επιστροφής ,7,6 χλμ και φτάνουμε στην ζώνη αλλαγής. Η διαδρομή είναι σχεδόν επίπεδη με 310μ θετική υψομετρική.

almirafast
Μετά την έξοδο από το νερό κατευθυνόμαστε στην ζώνη αλλαγής όπου την εγκαταλείπουμε φορώντας το κράνος μας και ποδηλατούμε μετά την οριοθέτηση.
Η διαδρομή έχει ως εξής: Δύο γύροι των 10 χλμ. Πιο αναλυτικά, ποδηλατούμε ως ότου φτάσουμε στον πρώτο σταθμό υδροδοσίας (5,1  χλμ) σημείο B,  εκεί  κάνουμε αναστροφή και επιστρέφουμε πάνω στην ίδια διαδρομή, όπου κάνουμε ανασροφή στο σημείο A  μετά από 4,9 χλμ, επιστροφή στον  σταθμό υδροδοσίας B . Ακολουθούμε την διαδρομή της επιστροφής ,5,1 χλμ και φτάνουμε στην ζώνη αλλαγής.

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΡΕΞΙΜΟ

almiraman
Αφήνουμε το ποδήλατο στην ζώνη αλλαγής (στην ορισμένη θέση που το είχαμε πάρει) και ξεκινάει το δρομικό σκέλος.
Η διαδρομή είναι δεξιόστροφή ,μήκους 21χλμ(τρεις γύροι των 7,03χλμ). Στο 2,2 χλμ καθώς και στο 5,7 , στο 9,2, στο 12,7, στο 16,2 και  στο 19,7, θα υπάρχει σταθμός τροφοδοσίας [(νερό, ηλεκτρολύτες και cola σε ποτήρια) Μπανάνες και αλμυρά σνακ], στο 5ο  στο 7.5ο στο 12.0ο , στο 14,6 και στο 19  χλμ σταθμός υδροδοσίας, Σε περίπτωση υψηλών θερμοκρασιών έχει γίνει πρόβλεψη και για βρεγμένα σφουγγάρια.

almirafast
Αφήνουμε το ποδήλατο στην ζώνη αλλαγής (στην ορισμένη θέση που το είχαμε πάρει) και ξεκινάει το δρομικό σκέλος

Η διαδρομή είναι δεξιοστροφή ,μήκους 5χλμ (1 γύρος των 5 χλμ). Στο 2,24 χλμ της διαδρομής θα υπάρχει σταθμός τροφοδοσίας [(νερό, ηλεκτρολύτες και cola σε ποτήρια) Μπανάνες και αλμυρά σνακ]. Σταθμός υδροδοσίας θα υπάρχει στο 4,5 χλμ  (αναστροφή)

ΖΩΝΗ ΑΛΛΑΓΗΣ