Διαδρομές.

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

almiraman
Η εκκίνηση του αγώνα (Κυριακή) θα δωθεί στις 7:00’ μπροστά στην ακροθαλασσιά του MEDITERRANEAN VILLAGE. Η διαδρομή της κολύμβησης είναι παραλληλόγραμμη (1900 μέτρα) με δεξιόστροφη κατεύθυνση (almiraΜΑΝ κόκκινο χρώμα).

almirafast
Η εκκίνηση του αγώνα (Σαββάτο) θα δωθεί στις 15:30’ μπροστά στην ακροθαλασσιά του MEDITERRANEAN VILLAGE. Η διαδρομή της κολύμβησης είναι παραλληλόγραμμη (750 μέτρα) με δεξιόστροφη κατεύθυνση (almiraFAST κιτρινό χρώμα).

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

almiraman
Μετά την έξοδο από το νερό κατευθυνόμαστε στην ζώνη αλλαγής όπου την εγκαταλείπουμε φορώντας το κράνος μας και ποδηλατούμε μετά την οριοθέτηση. Η διαδρομή έχει ως εξής: 12,25χλμ έξοδος, δύο γύροι των 32.75χλμ και επιστροφή 12,25χλμ.
Πιο αναλυτικά, ποδηλατούμε ως ότου φτάσουμε στον πρώτο σταθμό υδροδοσίας(12.25 χλμ) Α, από εκεί συνεχίζουμε πάνω στον «δρόμο του Θεού» όπως τον αποκαλούν οι ντόπιοι, για να κάνουμε αναστροφή στον δεύτερο σταθμό υδροδοσίας-τροφοδοσίας Β μετά από 16,375 χλμ, επιστροφή στον πρώτο σταθμό υδροδοσίας Α και επανάληψη του γύρου (Α,Β,Α).
Ακολουθούμε την διαδρομή της επιστροφής ,12,25χλμ και φτάνουμε στην ζώνη αλλαγής. Η διαδρομή είναι σχεδόν επίπεδη με 308μ θετική υψομετρική.

almirafast
Μετά την έξοδο από το νερό κατευθυνόμαστε στην ζώνη αλλαγής όπου την εγκαταλείπουμε φορώντας το κράνος μας και ποδηλατούμε μετά την οριοθέτηση.
Η διαδρομή έχει ως εξής: Ενας γύρος των 20 χλμ. Αναστροφή στο 10 χλμ της διαδρομής όπου θα υπάρχει και σταθμός υδροδοσίας

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΡΕΞΙΜΟ

almiraman
Αφήνουμε το ποδήλατο στην ζώνη αλλαγής (στην ορισμένη θέση που το είχαμε πάρει) και ξεκινάει το δρομικό σκέλος.
Η διαδρομή είναι δεξιόστροφή ,μήκους 21χλμ(δύο γύροι των 10,5χλμ). Στο 0,1 χλμ καθώς και στο 5ο , στο 10,5ο  και στο 15.5ο της διαδρομής θα υπάρχει σταθμός τροφοδοσίας [(νερό, ηλεκτρολύτες και cola σε ποτήρια) Μπανάνες και αλμυρά σνακ], στο 2,5ο  στο 7.5ο στο 12.5ο  και στο 17,5ο  χλμ σταθμός υδροδοσίας, Σε περίπτωση υψηλών θερμοκρασιών έχει γίνει πρόβλεψη και για βρεγμένα σφουγγάρια.

almirafast
Αφήνουμε το ποδήλατο στην ζώνη αλλαγής (στην ορισμένη θέση που το είχαμε πάρει) και ξεκινάει το δρομικό σκέλος

Η διαδρομή είναι δεξιοστροφή ,μήκους 5χλμ (2 γύροι των 2,5 χλμ). Στο 2,5 χλμ της διαδρομής θα υπάρχει σταθμός τροφοδοσίας [(νερό, ηλεκτρολύτες και cola σε ποτήρια) Μπανάνες και αλμυρά σνακ]. Σταθμός υδροδοσίας θα υπάρχει στο 1,2 χλμ και στο 3,7 χλμ (αναστροφή)

ΖΩΝΗ ΑΛΛΑΓΗΣ